Zemrashqiptare

Ndihme

Me poshte mund te lexoni Pyetje-Pergjigjet kryesore.
Nese keni pyetje apo sugjerim dhe nuk gjendet me poshte, ju lutemi Na Kontaktoni.

 Ndihme
Pyetje: Profili
Pergjigje: Profili i juaj shfaq pak a shume personin tuaj. Nese vendosni edhe foto, ajo duhet te jete e juaja, perjashto rastet kur vendosni nje lule, pamje etj.
  
Pyetje: Si te regjistrohem?
Pergjigje: Regjistrimi eshte falas. Mjafton te klikoni ''Regjistrohu'' dhe te plotesoni formularin. Zgjedhni nje emer/nofke. Psh, Albana dhe vendosni nje fjalekalim, psh, juventus. Emri dhe Fjalekalimi ju duhen per tu aktivizuar. Nese i harroni keto, klikoni ''Harrova Fjalekalimin'' dhe vazhdoni proceduren.
  
Pyetje: Njohja e Zemrave Shqiptare
Pergjigje: Kjo rubrike e ''Zemra Shqiptare'' eshte hapur per tu njohur Shqiptaret me njeri-tjetrin, kudo qofshin ata. Ne kete rubrike ofrohet mundesia per te gjetuar njeriun e duhur, nese skeni pasur fat deri tani. Anetaret e regjistruar i perkasim moshave te ndryshme dhe urojme qe cdonjeri te takoje ''binjakezimin shpirteror''.